MATANDA - Légy TE a legjobb matekból



"Szeretném átadni tapasztalataimat mindazoknak a gyerekeknek, akik egyszerűbben és könnyebben, játékosan és örömmel szeretnének megismerkedni a számok világával. Ennek eszköze a MATANDA, ami egyszerre játék és segédeszköz..."

Tovább...



Kapcsolat

Honlap:  www.matanda.hu
@:  korongos.abakusz@gmail.com


Matanda, a kisiskolások számológépe

2009.10.18. 10:14 - MATANDA Éva

Nemrég készült ez a riport...

A bejegyzés trackback címe:

https://matanda.blog.hu/api/trackback/id/tr921457470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aylobi 2011.02.06. 21:38:53

Pedagógusként és magánemberként is nagy tisztelője vagyok a Matanda-eszköz feltalálójának! Éva azon kevesek közé tartozik, akik a maguk mögött hagyott évek után is tele vannak lelkesedéssel, ötlettel, naponta megújuló energiával.Mindezt azért, hogy a gyerekek számára is könnyebb legyen a matematika tanulása.Így kellene működni minden szinten az oktatásnak.Amikor először hallottam a Matandáról, elnyerte tetszésemet.Majd a tanítások során további örömmel tapasztaltam a gyerekeknek mennyire hasznos eszköz.Mivel figyelemzavaros gyerekekkel foglalkozom, számukra is gyorsabb ezzel a megértés.Érthetetlen miért nem alkalmazzák mindenütt, alapeszközként az iskolai oktatásban.Elérhető áron van, soha nem lesz korszerűtlen.
Évának kívánok további sikereket és elismeréseket!Lászlóné Ibolya

MATANDA Éva 2016.11.18. 20:57:22

Kedves Aylobi! (Ha rejtvényt szeretnék fejteni: Ibolya

Nagyon jól esnek Kedves soraid, annál is inkább, mert én is ezt tapasztalom, és nagyon sok pedagógus, szülő ezt mondogatja. MIÉRT? Miért nincs a pedagógusok, gyermekek keze ügyében???

Csak egy dologban bízom, egyszer ott lesz, csak idő kérdése!
Kihasználom a várakozási időt, tökéletesítem a módszert és igyekszem terjeszteni elsősorban az internet eszközeivel.
süti beállítások módosítása